COVID-19 beschermd

Haaruitval

Microneedling Phi-Hair haargroei stimulatie

 

De PHI – Hair Growth Treamtent remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is.

Phi Needling brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plekken waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Door de herhaaldelijke prikken met de Micro Needling wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de eiwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd.

De behandeling heeft als doel haarverlies te verminderen of stop te zetten. Hergroei van nieuw haar vanuit de wortel te stimuleren waardoor het haar dikker, voller en steviger wordt. Vanzelfsprekend heeft het herstelproces enige maanden ( 3-6 ) nodig.

De behandeling duurt plm 20-60 minuten. De behandeling zelf is vrijwel pijnloos. Na de behandeling wordt de hoofdhuid gecontroleerd waarna u gewoon weer naar huis kunt. Er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig, wel wordt gedurende 4 uur na de behandeling direct zonlicht en lichamelijke inspanning (zweetproductie) afgeraden.

Wilt u weten of deze nieuwe behandeling iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op, want bij ons is de consultatie volledig gratis.

 

OORZAKEN HAARUITVAL

Merkt u dat uw haren steeds dunner groeien of dat uw meerdere kale plekken krijgt? Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn.

  • ziektes, zoals schildklierziekte;
  • te laag gewicht;
  • medicijnen en chemotherapie;
  • na een stressvolle gebeurtenis, operatie of bevalling;
  • ijzertekort in uw voeding;
  • haren trekken.

 

Phi Hair behandeling zorgt ervoor dat uw haargroei een nieuwe impuls krijgt waardoor de haren wél weer boven het huidoppervlak uitkomen en (beginnende) kaalheid aan een terugweg begint! Deze behandeling reactiveert de kleiner wordende haarzakjes met vitamines, groeihormonen en hyaluronzuur.

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het haar en is in staat om haarveroudering effectief tegen te gaan. In combinatie met de overige ingrediënten zorgt het voor een flinke oppepper van je hoofdhuid wat de haargroei zichtbaar ten goede komt. Bestaande haaruitval wordt binnen 3 maanden gestopt en de natuurlijke haargroei wordt vernieuwd en versterkt.

INGREDIËNTEN 

Hyaluronzuur herstelt de haardichtheid en verhoogt het volume. Panthenol voedt de hoofdhuid en bevordert de haargroei. Brandnetelextract reguleert de talgafscheiding en voorkomt overmatig haaroliën. Kastanje-extract helpt de gezondheid van de follikels te behouden en zo haaruitval te verminderen en te verlichten. Creatine is een aminozuur dat van nature voorkomt in huid en haar. Het voorkomt haarbeschadiging door chemische behandelingen en revitaliseert de hoofdhuid.

BELANGRIJKE INFORMATIE

 

Graag met schoon/gewassen haar naar uw afspraak komen.
Nadat u de behandeling heeft ondergaan mag u de haren 1 dag niet wassen.
Gedurende 48 uur na de behandeling brengt u het haargroei serum thuis verder aan, verdeeld over 2 à 3 momenten per dag.

 

 

 

 

 

 

1 behandeling € 135,00

5 behandelingen € 625,00

8 behandelingen € 995,00