COVID-19 beschermd

o2 Lift zuurstofbehandeling

Deze luxe facial is echt een aanrader vlak voor speciale dagen, zoals de kerstdagen of oudejaarsavond. De O2 Lift zorgt namelijk direct voor een zichtbaar frisse en stralende huid.

Dankzij de unieke combinatie van zuurstof, plantenstamcellen en peptiden geeft de O2 Lift een liftend en stralend effect. Omdat deze behandeling je alle voordelen biedt van een peeling, maar geen hersteltijd heeft, is hij uitermate geschikt om jouw huid vlak voor een feestje een instant glow te geven!

IMAGE Skincare Facials

In onze facials staat het begrip ontspanning centraal en wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten en ultiem verwend. Wel raden we aan van tevoren een huidanalyse te doen, zodat je precies weet waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Hieronder vind je een selectie van onze ontspannen, doch effectieve facials. 

WINTER RETREAT FACIAL

Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan. € 90,00

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de grauwe/doffe huid, een droge huid en huid met neiging tot verslapping en gebrek aan huidelasticiteit. 

Stap voor Stap IMAGE Skincare behandelingen

Stap 1 : Informeer je over de IMAGE Skincare behandelingen

Vooraleer u een afspraak gaat boeken, checkt u best onze website met alle nodige informatie omtrent de behandelingen. In bepaalde gevallen is een peeling afgeraden, in het bijzonder de chemische peelings.

Stap 2 : Boek je afspraak

Wenst u een IMAGE Skincare behandeling te laten doen? U kan héél gemakkelijk een afspraak maken door een bericht te sturen of te bellen of via onze online agenda.

Stap 3 : Bereid je voor op uw IMAGE Skincare behandeling

Voor een facial is er geen voorbereiding nodig aangezien dit geen chemische peeling is. 

In geval van een chemische peeling, advieseer ik u om minimum 2 weken voorafgaand de behandeling, de voorgeschreven thuisproducten te gebruiken. 

De laatste 7 dagen vóór de behandeling, mag u geen andere behandeling gehad hebben zoals laserontharing, IPL, microdermabrasie, hydrabrasie, botox en fillers. 

Stap 4: Tijdens de behandeling

Vóór de behandeling tekent u een intake formulier en deelt u alle informatie omtrent uw gezondheid en huidconditie mee. 

U zal tijdens de behandeling gevoelig worden. Dit is heel normaal en kan ook geen kwaad. Indien u er niet tegen kan,  stoppen we de behandeling onmiddellijk. 

Stap 5: Na de IMAGE Skincare behandelingen

Na de behandelingen en vooral bij de chemische peelings, kan er roodheid of gevoeligheid ontstaan. Dit kan een paar dagen duren. 

Bij uw vertrek en tot 14 dagen later, moet u altijd een sunblock (SPF) gebruiken. Dit is verkrijgbaar in de salon. 

U mag tot 14 dagen na de behandeling, geen andere behandelingen ondergaan zoals laserontharing, IPL, chemische peelings,...

Indien u verder nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

IMAGE Skincare peelings prijzen Prijs per behandeling
I Peel – Ormedic Lift + led € 115,00
I Peel – Signature Facelift + led € 115,00
I Peel – Level 2 + led € 135,00
I Peel – Level 3 + led € 165,00
kuur 6 x om de 2 weken, incl 2 kits verzorging twv 59,00 € 699,00

Powered by Cosmedical Skin Clinic